Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Victoria en Daniel sluiten bezoek aan Italië af

21 oktober 2021 · Leestijd 2 min

De Zweedse kroonprinses Victoria en haar man prins Daniel hebben hun bezoek aan Italië afgesloten. De royals waren op hun laatste dag in Turijn, nadat ze maandag en dinsdag met een handelsmissie in de hoofdstad Rome waren.

Met een hogesnelheidstrein maakten Victoria en Daniel dinsdag aan het eind van de middag hun reis van Rome naar Turijn. Daar kwamen ze na ongeveer vier uur aan.

Op de laatste dag van hun bezoek werkten de royals apart van elkaar een programma af. De kroonprinses bracht een bezoek aan een kogellagerfabriek van het Zweedse concern SKF even buiten Turijn. Daniel bezocht, samen met andere leden van de handelsdelegatie, de technische universiteit in Turijn.

Daarnaast bezochten Victoria en Daniel, in gezelschap van minister voor Buitenlandse Handel Anna Hallberg Unione Industriale Torino, een samenwerkingsverband tussen regionale bedrijven dat in het leven is geroepen om de belangen van de aangesloten bedrijven te behartigen.

Aan het eind van de woensdagmiddag heeft de delegatie afscheid genomen van Italië. Eerder al spraken Zweedse media van een succesvol verlopen handelsmissie waarbij Victoria en Daniel zich van hun beste kant hebben laten zien.

Bron: ANP/ Foto's: Pelle T Nilsson/SPA

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--