Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Victoria en Daniel vol aan de bak na zomervakantie

20 augustus 2020 · Leestijd 2 min

De Zweedse kroonprinses Victoria en haar man prins Daniel zijn donderdag weer aan de slag gegaan. Ze gingen op pad voor een gesprek met vertegenwoordigers van Visita, een branche- en werkgeversorganisatie voor de Zweedse horeca.

De ontmoeting vond plaats in het Downtown Camper van Scandic Hotels in het centrum van Stockholm. Victoria en Daniel spraken daar onder anderen met de CEO van Visita over de gevolgen van de coronacrisis op de horecasector als geheel. Ook hoorden ze van twee directeuren van Scandic Hotels over de uitdagingen van de hotel- en conferentiesector in tijden van crisis. 

Voor Victoria en Daniel stond er op hun eerste werkdag na de zomervakantie ook nog een gesprek over de handel tussen Zweden en Wit-Rusland op het programma. In het Koninklijk Paleis liet het paar zich bijpraten over de situatie en ontwikkelingen na de presidentsverkiezingen in Wit-Rusland. Tevens kregen ze te horen wat de huidige sancties tegen het land betekenen voor de handelsrelatie.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Concert

Voor de Noorse koningin Sonja begon het nieuwe werkjaar iets meer ontspannen. Zij was woensdagavond aanwezig bij de seizoensopening van het Oslo Philharmonic. De echtgenote van koning Harald is beschermvrouwe van het bekendste symfonieorkest van Noorwegen.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--