Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Victoria in poederroze jurk van H&M bij chique galadiner

1 juni 2018 · Leestijd 1 min

Het Zweedse koningspaar heeft donderdagavond een galadiner gegeven in het koninklijk paleis in Stockholm. Tijdens het chique diner voor prominenten uit de politiek en het bedrijfsleven straalde kroonprinses Victoria in een poederroze jurk van de Zweedse modeketen Hennes & Mauritz.

Naast koning Carl Gustaf, koningin Silvia en hun oudste dochter Victoria waren ook prins Daniel, prins Carl Philip en zijn vrouw prinses Sofia van de partij. Prinses Madeleine, de jongste dochter van het Zweedse koningspaar, ontbrak op het chique diner.

Kroonprinses_Victoria_huwelijk_Servie.jpg
2017: Kroonprinses Victoria in een poederroze jurk van H&M.

De poederroze galajurk van H&M is al meerdere malen door de veertigjarige Victoria gedragen. De kroonprinses droeg de jurk ook op het huwelijk van prins Philip en prinses Danica van Servië in oktober 2017.

Op de gastenlijst voor het diner stonden behalve bewindspersonen, parlementsleden en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven ook prominenten uit de academische wereld, media, cultuur en sport. Gezeten aan een lange tafel genoten de genodigden van het eten, daarbij gebruikmakend van zilveren bestek uit 1700 en het servies dat koning Carl Gustaf op zijn vijftigste verjaardag kreeg.

Bron: ANP / Kungahuset.se

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--