Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Video: Elizabeth onaangekondigd op eerste rij Fashion Week

20 februari 2018 · Leestijd 2 min

Koningin Elizabeth heeft dinsdag voor een verrassing gezorgd door bij de London Fashion Week een modeshow bij te wonen. De 91-jarige Britse vorstin nam plaats op de eerste rij naast 'modekoningin' Anna Wintour van het blad Vogue.

Het is de eerste keer dat Elizabeth in haar regeerperiode vanaf de eerste rij naar de modellen op een catwalk kijkt. De koningin was met Wintour naast zich in goed gezelschap maar moest wel gewoon naar haar enorme iconische zonnebril kijken, tot ongenoegen van sommige Britse media die spreken van onbeschoft gedrag van de Vogue-hoofdredactrice.

Award

Koningin Elizabeth was naar de London Fashion Week gekomen om de naar haar vernoemde Queen Elizabeth II Award for British Design, een prijs voor Brits modetalent, uit te reiken. Ze maakte direct ook van de gelegenheid gebruik om enkele stands van modemerken te bezoeken.

Mode-receptie op Buckingham Palace

Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour was maandagavond te gast op Buckingham Palace. Hertogin Catherine en gravin Sophie waren die avond gastvrouwen van een mode-receptie op Buckingham Palace. Het evenement, tijdens de London Fashion Week, stond in het teken van duurzame mode.

Bekijk de video

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--