Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Video: Máxima in knalrode jumpsuit bij Red Ribbon Concert

16 mei 2018 · Leestijd 2 min

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Mabel hebben woensdagavond het Red Ribbon Concert bijgewoond. Tijdens de show in AFAS Live in Amsterdam traden onder anderen Ellen ten Damme, Jim van der Zee en het Ricciotti ensemble op om aandacht te vragen voor de internationale bestrijding van aids.

Prinses Mabel zet zich al meer dan 15 jaar in voor de strijd tegen aids. In 2004 sprak zij al op de wereldaidsconferentie in Thailand en werd daar door Nelson Mandela geprezen voor haar inzet.

Het koninklijk gezelschap bezocht voorafgaand aan het concert een expositie over mensen van over de hele wereld die leven met hiv. Deze mobiele tentoonstelling reist de komende maanden door het land en is de opmaat voor de internationale aidsconferentie AIDS2018 die in de zomer plaatsvindt in Amsterdam.

De outfit van Máxima

Koningin Máxima koos, heel toepasselijk, voor een knalrode jumpsuit van het merk Valentino. Deze heeft zij al eerder gedragen in 2015 bij de opening van het nieuwe seizoen van het Koninklijk Concertgebouw.

Echter prinses Charlène was in 2015 de koningin net voor, want zij droeg de rode jumpsuit een dag eerder tijdens het Rode Kruis gala 2015.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--