Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Video: Meghan maakt een klein kledingfoutje

25 oktober 2018 · Leestijd 2 min

Sinds ze aan de zijde van prins Harry verscheen wordt Meghan geroemd om haar stijl. Donderdag maakte de hertogin van Sussex toch een klein kledingfoutje. Ze vergat een label van haar jurk te knippen, waardoor er op de luchthaven van Tonga een wit kaartje bij haar benen bungelde.

harry_meghan_tonga.jpg

Het foutje van de 37-jarige hertogin, die voor haar aankomst op Tonga koos voor een felrode jurk van het merk Self-Portrait, werd al snel opgemerkt door de fotografen.

Harry en Meghan werden op de luchthaven opgewacht door de dochter van de koning van Tonga. Zij begeleidde de hertog en hertogin naar haar ouders, koning Tupou VI en koningin Nanasipau'u voor een privé-audiëntie. Donderdagavond (lokale tijd) woonden Harry en Meghan een officiële receptie en diner bij.

Lees verder onder de foto.

harry_meghan_receptie_diner_tonga.jpg

Voor het diner met het koningspaar van Tonga kleedde de hertogin zich om. Ze koos voor een lange, witte satijnen jurk van Theia. Meghan droeg wederom juwelen van prinses Diana, dit keer koos ze voor de aquamarijne ring die ze ook droeg op haar trouwdag.

Lees verder onder de foto.

Harry_bij_standbeeld_British_Fijan_Sergeant.jpg

Voordat het paar naar Tonga vloog, onthulde de hertog van Sussex het standbeeld van sergeant Talaiasi Labalaba. De Brits-Fijische militair sneuvelde tijdens de Slag bij Mirbat in 1972.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--