Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Video: Schattig! Charlotte begint aan eerste schooldag

5 september 2019 · Leestijd 2 min

Voor de Britse prinses Charlotte is donderdag een spannende dag. Samen met haar oudere broertje prins George werd zij door haar ouders William en Catherine naar school gebracht. Het is haar eerste dag op de Thomas's Battersea school, waar ook haar broer George naartoe gaat. Volgens vader William heeft de kleine prinses er erg veel zin in.

De directeur van de school, Simon O'Malley, toonde zich eerder al verheugd over de komst van de tweede koninklijke spruit. "We zijn opgetogen dat de hertog en hertogin van Cambridge besloten hebben dat prinses Charlotte zich bij haar oudere broer prins George zal voegen op Thomas's Battersea. We kijken er enorm naar uit om haar en al onze nieuwe leerlingen in september op school te verwelkomen”, aldus een door het paleis verspreide verklaring van O'Malley.

Lees verder onder de foto's.

Exclusief

Prins George gaat sinds september 2017 naar de exclusieve, 20.000 euro kostende school. Thomas's Battersea werd in de Good Schools Guide omschreven als 'een grote, drukke, enigszins chaotische school voor kosmopolitische ouders die willen dat hun kinderen het beste onderwijs hebben dat geld kan kopen.'

Er wordt lesgegeven aan zo'n 560 jongens en meisjes die er deel kunnen nemen aan naschoolse activiteiten als schermen, filosofie, tuinieren en pottenbakken. De school is zo populair dat ouders worden aangeraden om hun kinderen meteen na de geboorte in te schrijven. 

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--