Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Voor deze lekkernij komt Harry graag naar Nederland

11 september 2019 · Leestijd 2 min

Prins Harry kijkt enorm uit naar de volgende editie van de Invictus Games in mei, die in Den Haag wordt gehouden. De hertog van Sussex, initiatiefnemer van het sportevenement voor militairen en veteranen met blijvend letsel, kan naar eigen zeggen niet wachten.

"De Nederlanders zijn fantastische supporters en dat is ook een van de redenen waarom we voor jullie hebben gekozen", zegt Harry in een video op Sociale Media, waarin hij stilstaat bij vijf jaar Invictus Games. "We kijken enorm uit naar Den Haag en naar de zee van Oranjesupporters en het geluid. Maar ook naar de stroopwafels (of hoe je die ook noemt), de dj's en de gastvrijheid. Ik denk dat het fantastisch wordt. Ik kan niet wachten." 

Lees verder onder de video. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De vijfde editie van de Invictus Games worden volgend jaar van 9 tot 16 mei in Den Haag gehouden. Vorig jaar mei werd bekend dat het sportevenement voor militairen naar Nederland komt. Eerdere edities vonden plaats in Londen, Orlando, Toronto en Sydney.

Bron: ANP / Instagram @sussexroyal 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--