Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Voor in de agenda! Er zijn er 6 jarig! hoera! hoera!

17 januari 2022 · Leestijd 2 min

Wow! Deze week zijn er maar liefst 6 royals die de kaarsjes van de taart mogen uitblazen. De een iets meer dan de ander, maar dat mag de pret niet drukken. Noteer de volgende verjaardagen maar alvast in je agenda!

Dinsdag

foto_koninklijke_familie_2012_versie_2.jpg

Te beginnen met prinses Claire van België. De vrouw van de veelbesproken prins Laurent mag 48 kaarsjes uitblazen. Ze is niet vaak in beeld. Daarom hebben we vorig jaar 10 weetjes over deze sterke vrouw op een rijtje gezet om haar een beetje te leren kennen.

Woensdag

Pieter_en_Margriet_op_een_bankje_in_de_regem.jpg

Op deze dag kan Pieter van Vollenhoven zich gaan uitsloven met bloemen, een ontbijtje op bed en vast en zeker nog een ander mooi cadeau. Zijn echtgenote Margriet, de jongere zus van prinses Beatrix, wordt dan 79 jaar! Ze zal het met maximaal 4 gasten per dag klein moeten vieren. Laten we hopen dat ze volgend jaar een spetterende 80e verjaardag mag beleven. Maar voor het zover is, wist jij dit al van de jarige 'tante pietie'?

Donderdag

Sophie_en_Mathilde_Jarig.jpg

Boem! Dubbelfeest! Op deze dag zijn er maar liefst twee royals jarig. Trakteer jezelf rustig op een stukje taart terwijl gravin Sophie van Engeland en koningin Mathilde van België dat ook waarschijnlijk doen. Sophie, al zou je het niet zeggen, wordt al 57 jaar! Mathilde tikt de 49 jaar aan en zal dus volgend jaar Sarah zien. Hopelijk mag er dan weer uitbundig gefeest worden.

Vrijdag

Ingrid-Alexndra_klaar_voor_sprong.jpg

Een spannende leeftijd! Ingrid Alexandra van Noorwegen wordt 18 jaar. Haar eerste televisie-interview heeft ze al gegeven en ongetwijfeld staat er nog meer voor haar op het programma. Houd onze site in de gaten! Wij verwachten dat er nog wel een aantal mooie portretfoto's van de prinses aan zitten te komen. Het galadiner dat op de planning stond is uitgesteld, net als een aantal andere festiviteiten. Wel heeft ze, een dag eerder al, haar eerste werkbezoek op de agenda staan.

Zondag

Caroline_Andrea_Pierre_Charlotte_monaco.jpg

Hekkensluiter van de week is de Monegaskische prinses Caroline. De zus van regerend vorst Albert wordt 65 jaar. De prinses heeft genoeg familieleden om haar verjaardag mee te vieren. Ken jij al haar (schoon)dochters eigenlijk al?

Beeld: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--