Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wauw! Britse hof deelt nieuwe foto van jarige koningin Elizabeth

21 april 2022 · Leestijd 2 min

Het Britse koningshuis heeft in de nacht van woensdag op donderdag een nieuwe foto van Queen Elizabeth gedeeld. De foto, waarop zij met twee witte paarden staat geportretteerd, is gedeeld via de socials van de royals ter gelegenheid van haar 96e verjaardag.

"De foto van Hare Majesteit is afgelopen maand genomen op het landgoed van Windsor Castle", meldt het bijschrift. De viervoeters heten Bybeck Katie en Bybeck Nightingale, zo wordt ook nog verklapt.

De Britse vorstin viert haar verjaardag op haar landgoed Sandringham in Norfolk. Elizabeth verblijft naar verluidt op Wood Farm, een gedeelte van het landgoed waar prins Philip de laatste jaren van zijn leven verbleef. De koningin komt daar sinds zijn dood vorig jaar graag.

Roerig jaar

De Queen heeft een roerig jaar achter de rug. Na het overlijden van haar man prins Philip, vorig jaar april, kreeg ze te maken met de misbruikzaak rond haar zoon prins Andrew. Ook liet haar gezondheid haar steeds vaker in de steek. Zo kreeg ze begin dit jaar corona en lijkt ze niet meer zo mobiel als voorheen.

De Britten vieren in juni uitgebreid het zeventigjarig regeringsjubileum van Elizabeth. De koningin wil bij zo veel mogelijk festiviteiten aanwezig zijn, maar het is de vraag of dat kan vanwege haar gezondheid. Dit jaar verscheen ze alleen in het openbaar tijdens de herdenkingsdienst voor prins Philip, vorige maand in Londen.

Elizabeth

ANP & henrydallalphotography.com

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--