Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gezellig! William en Catherine nemen déze royals een avondje mee uit

24 november 2023 · Leestijd 2 min

William en Catherine gaan volgende week donderdag een avondje uit. In de Royal Albert Hall in Londen zullen zij een groots televisiegala bijwonen. Blijkbaar waren er nog wat plekken over, want de prins en prinses van Wales nemen twee koninklijke gasten mee.

De Royal Variety Show, een evenement in Londen dat elk jaar gehouden wordt en ook op televisie te volgen is. Tijdens het gala wordt geld opgehaald voor de Royal Variety Charity. Traditiegetrouw zijn er leden van de Britse koninklijke familie bij de show aanwezig. Dit jaar zullen ook twee buitenlandse royals naar het gala komen.

Lees verder onder foto.

William_Catherine
William en Catherine tijdens het evenement in 2021.

William en Catherine hebben hun Zweedse collega's Victoria en Daniel uitgenodigd om mee te gaan. Kroonprinses Victoria en prins Daniel komen niet speciaal voor de show naar Londen. Het paar is al in de buurt vanwege hun driedaagse bezoek aan Engeland. Van woensdag 29 tot vrijdag 1 december zullen de Zweedse kroonprinses en haar man het land bezoeken. 

De laatste keer dat Victoria en Daniel met William en Catherine op pad gingen was in januari 2018. De prinses van Wales was toen nog in verwachting van prins Louis. 

ANP-377047140

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--