Ga naar submenu Ga naar zoekveld

William en Catherine reageren op nieuw neefje

7 mei 2019 · Leestijd 2 min

De hertog en hertogin van Cambridge hebben dinsdagmiddag gereageerd op de geboorte van de zoon van Harry en Meghan. "We kijken er enorm hem in het echt te zien."

William en Catherine waren dinsdagmiddag aanwezig bij de opening van een zeilbotenrace in Londen. Daar werden ze bevraagd over de geboorte van hun nieuwe neefje.

"Het is de tweede keer voor mij dat ik oom word", aldus William. "We zijn enorm blij en kijken ernaar uit hem een dezer dagen in het echt te zien. Erg leuk om mijn broer te verwelkomen in de wereld van slapeloosheid. Dat is het ouderschap!" 

Catherine vulde aan: "Zoals William al zei, kijken we er enorm naar uit om hem te ontmoeten en te ontdekken hoe hij heet. Het is allemaal heel spannend voor hen. De komende weken zijn voor wie het eerst ouders worden een beetje ontmoedigend, dus we wensen ze het allerbeste!"

Teddybeer

Vanuit Duitsland reageerde Harry's vader prins Charles op de geboorte van zijn nieuwe kleinzoon. Ook hij heeft de baby nog niet in het echt kunnen bewonderen. "We kunnen niet blijer zijn met het nieuws", zei Charles dinsdag vlak na aankomst in Berlijn. "We kijken ernaar uit om de baby te ontmoeten als we terugkomen."

Bekijk hier het interview met Catherine en William: 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--