Ga naar submenu Ga naar zoekveld

William en Harry hekelen beledigend artikel

13 januari 2020 · Leestijd 2 min

Prins William en prins Harry hebben voor het eerst sinds Harry aankondigde een stap terug te willen doen een gezamenlijke verklaring uitgegeven.

De broers ontkennen in een korte verklaring een verhaal van The Times dat William Harry's vrouw Meghan zou hebben 'weggepest'.

De krant berichtte maandag op basis van een anonieme bron dat de houding van William min of meer de reden is dat Harry en Meghan zich terug willen trekken, met name tegenover zijn schoonzus. Volgens de hertog van Cambridge en de hertog van Sussex is het verhaal meerdere keren ontkracht en is het desondanks toch gepubliceerd.

"Voor broers die ervoor pleiten om problemen met geestelijke gezondheid bespreekbaar te maken, is het gebruik van dit soort bewoordingen zeer beledigend en mogelijk schadelijk", staat in de verklaring van de kantoren van William en Harry.

De mededeling komt op de dag dat de koninklijke familie bij elkaar komt op het landgoed Sandringham om over de toekomstige rol van Harry en Meghan te praten. De Sussexes gaven vorige week aan naar een andere rol te zoeken.

Bron: ANP 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--