Ga naar submenu Ga naar zoekveld

William geniet van 'nieuwe versie van kerst' met spelende kids

17 december 2021 · Leestijd 2 min

Prins William kan met kerst heel erg genieten van zijn kinderen die het goed kunnen vinden met hun leeftijdsgenoten in de koninklijke familie. Dat vertelde de hertog van Cambridge in een interview met Barry Alston voor Radio Marsden.

Volgens William is eten tijdens de feestdagen vrij belangrijk, maar is er in zijn ogen nog iets dat het goede gevoel van een lekkere maaltijd overtreft. "De familie bij elkaar brengen met kerst is altijd mooi, omdat we het hele jaar door nogal van elkaar gescheiden worden door alle afspraken die we hebben. We hebben dus maar weinig momenten om samen te komen."

William geniet dan met name van de lol die alle kinderen met elkaar hebben. De prinsjes George (8) en Louis (3) en hun zusje Charlotte (6) zijn erg close met de kinderen van Williams nicht Zara Tindall en haar echtgenoot Mike. Mia (7) en Lena (3) zijn ook bijna even oud als de kinderen van William en Catherine. Zoon Lucas werd in maart geboren en is de jongste van het stel.

Nieuwe versie van kerst

"Wanneer ik dan mijn kinderen zie met die van mijn neven en nichten en ze het naar hun zin hebben tijdens het spelen, dan is dat heel speciaal", aldus de hertog. "Ik kijk er weer naar uit."

Waar William vroeger zelf tot de kinderen behoorde die met anderen speelde tijdens kerst, kijkt hij er nu al een tijdje in de rol als vader naar. "Natuurlijk biedt kerst een nieuwe dynamiek als je kinderen hebt. Ineens is het een heel ander spel met al dat kabaal en rumoer. Maar ik geniet van de nieuwe versie van kerst in mijn leven."

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--