Ga naar submenu Ga naar zoekveld

William: George en Charlotte ruziën 's ochtends over muziek

6 december 2021 · Leestijd 2 min

In de aflevering van de serie Time To Walk van Apple Fitness+ die de Britse prins William insprak, vertelt hij hoe het er 's ochtends bij hen thuis aan toegaat voordat de kinderen naar school moeten. Volgens de hertog van Cambridge krijgen prins George (8) en prinses Charlotte (6) het vaak met elkaar aan de stok als het gaat om de muziekkeuze 's ochtends.

"De meeste ochtenden is er dikke ruzie tussen Charlotte en George over welke muziek er gedraaid wordt", vertelt William. Het is dan aan papa om ervoor te zorgen dat de lieve vrede bewaard wordt. "Dus de ene keer is George aan de beurt, de andere keer Charlotte. Zo gaat dat tijdens het geschreeuw om de muziek."

Er wordt volgens William echter niet alleen geruzied over de muziekkeuze. De kinderen zijn ook op andere manieren druk met elkaar in de weer. Ook de 3-jarige prins Louis mengt zich hierin, zegt de hertog van Cambridge.

"Er wordt ook veel bewogen. Ze verkleden zich veel", aldus William. "Charlotte rent dan voornamelijk door de keuken in haar jurken en balletkleren en zo. Ze doet dan helemaal gek en Louis rent haar dan achterna en probeert haar na te doen. Het is een heel gelukkig moment waarop de kinderen gewoon genieten van het dansen, zingen en het klooien met elkaar."

Shakira

William vertelde ook dat zijn dochter helemaal gek is van het nummer Waka Waka dat Shakira voor het wereldkampioenschap voetbal van 2010 in Zuid-Afrika maakte. Volgens de hertog van Cambridge wordt er dan "veel met de heupen gewiegd" en gaat bovendien de verkleedkist open waarna Charlotte enthousiast door de keuken rent in haar jurken.

In een reactie op het nieuwsbericht dat Britse media maakten naar aanleiding van de uitspraken van William, zegt Shakira op Twitter vereerd te zijn met de koninklijke waardering. "Ik ben zo blij dat je mijn muziek leuk vindt."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--