Ga naar submenu Ga naar zoekveld

William grapt over coronavirus

4 maart 2020 · Leestijd 2 min

Prins William heeft afgelopen dinsdagavond voor de grap tegen Ierse hulpverleners gezegd dat hij en zijn echtgenote Catherine het coronavirus verspreiden. "Trouwens, wij verspreiden het coronavirus, sorry", zo grapte hij. "We houden het allemaal nauwkeurig in de gaten, hoor. Zeg het als we ermee moeten stoppen."

Op beelden die de Britse krant Daily Mail vertoont, is te zien hoe de prins een niesgebaar maakt en lachend met zijn ogen rolt. In een gesprek over de situatie rondom het coronavirus in Ierland zei hij ook tegen één van de ambulancemedewerkers: "Iedereen die jij behandelt denkt zeker dat ze het coronavirus hebben en doodgaan, toch? Terwijl jij zoiets hebt van: nee joh, je moet gewoon hoesten."

William maakte zijn grappen tijdens het drinken van wat donkere biertjes in een Guinness-brouwerij in Dublin, waarvan hij volgens Britse media erg genoot. De hertog en hertogin van Cambridge zetten hun bezoek in Ierland woensdag voort en gaan nog langs Meath, Kildare en Galway.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--