Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins William ontmoet beroemdheden tijdens avond uit zónder Catherine

19 februari 2024 · Leestijd 2 min

Een avond uit voor prins William! Zondag was de prins van Wales in Londen aanwezig bij de uitreiking van de BAFTA's. Tijdens het evenement ontmoette William diverse beroemdheden. Bekijk de foto's!

Normaal gesproken is de uitreiking van de BAFTA's een gezamenlijk uitje voor William en Catherine. Als het even kan zijn ze jaarlijks aanwezig bij de uitreiking van de belangrijkste Britse filmprijzen. Bekijk de foto's van vorig jaar maar eens! Dit jaar moest prins William echter alleen op stap, want zijn vrouw Catherine is nog herstellende van een buikoperatie.

Lees verder onder de foto.

william_BAFTA_2024
Prins William arriveert voor de uitreiking van de BAFTA's.

Prins William bij uitreiking BAFTA's

Prins William, voorzitter van de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), verscheen zondagavond in een keurige smoking op de rode loper. William had op het laatste moment besloten om in zijn eentje naar de prijsuitreiking te komen, maar moest bekennen weinig van de genomineerde films gezien te hebben. Gezien de situatie van zijn vrouw Catherine is dat natuurlijk goed te begrijpen.

Lees verder onder de foto.

william_BAFTA_2024
Gekleed in een smoking betreedt William de rode loper.

Tijdens de uitreiking ontmoette William verschillende beroemdheden. Bij binnenkomst werd de prins omhelst door actrice Cate Blanchett. Ook ex-voetballer David Beckham zocht William op om hem te begroeten.

william_BAFTA_2024
Prins William en Cate Blanchett begroeten elkaar.
william_BAFTA_2024
Prins William ontmoet David Beckham.

Beeld: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--