Ga naar submenu Ga naar zoekveld

William spendeert avondje in de kroeg

12 oktober 2019 · Leestijd 2 min

Prins William is vrijdagavond de kroeg ingedoken om de EK-kwalificatiewedstrijd Tsjechië - Engeland op een groot scherm te kunnen zien. De hertog van Cambridge ging echter niet alleen voor een pint en de voetbalwedstrijd naar de pub, want hij vroeg wederom aandacht voor mentale gezondheid.

"Iedereen moet zich net zo op zijn gemak voelen om over zijn geestelijke gezondheid te praten als over voetbal in de kroeg", tmeldde Kensington Palace op social media bij een video van een lachende William. Te zien is hoe de prins een praatje maakt met onder anderen Chelsea-trainer Frank Lampard, terwijl de andere aanwezigen al hun aandacht richten op de wedstrijd. "Prins William sloot zich aan bij voetbalfans om de wedstrijd Tsjechië - Engeland te kijken en iedereen aan te moedigen in gesprek te gaan."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Voetbalfans

In de pub die William bezocht zaten niet zomaar voetbalfans, maar mensen die allemaal mentale problemen hebben gehad. Met iemand die hen bijstond in moeilijke tijden waren de aanwezigen uitgenodigd in gezelschap van de prins naar de wedstrijd te kijken. Of het lang gezellig bleef, is echter de vraag. Engeland verloor de wedstrijd van Tsjechië, dat in de 85e minuut de 2-1 maakte.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--