Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Winnen! 10x exemplaren van hét modeboek over koningin Máxima

9 december 2023 · Leestijd 2 min

Over 16 dagen is het kerst en bij Blauw Bloed vieren we dat uitgebreid! We tellen af tot de kerstdagen met inspirerende, stralende en vooral koninklijke artikelen. En natuurlijk geven we ook af en toe een cadeautje aan onze trouwe lezers. Vandaag geven we hét modeboek over de stijl van koningin Máxima weg.

Let op: de winactie is afgelopen.

Modeliefhebbers opgelet, we hebben deze week een heel bijzonder cadeau om uit te delen. Namelijk het koffietafelboek 'De Magie van Máxima' van auteur en modejournalist Josine Droogendijk. Dit boek omvat de prachtige mode die Máxima in de eerste vijf jaar als koningin heeft gedragen. Van de mooiste galajurken tot aan kleine modemissers: Josine Droogendijk neemt het allemaal met je door aan de hand van prachtige fotografie van Patrick van Katwijk. Dat belooft veel goeds! 

Lees verder onder de foto. 

staatsiefoto-koningin-maxima-2023---03
Het staatsieportret van koningin Máxima uit 2023.

Winnen 10x 'De Magie van Máxima"

Wil jij dit fantastische boek over de kledingstijl van Koningin Máxima nu ook graag winnen? Dat kan. We geven maar liefst 10 (!) exemplaren weg. Wil je meedoen? Doe dan vóór 13 december mee met de winactie. 

Ben jij al helemaal klaar voor de kerstdagen? Ontdek hieronder welk personage je bent uit de EO-kersttest.  

Wie ben jij in het kerstverhaal?

Wie ben jij in het kerstverhaal?

Maria, Jozef, de herders of de wijzen... Op welk personage uit het kerstverhaal lijk jij het meest? Doe de EO-kersttest en ontdek het nu!

Doe mee!

Foto's: ANP / RVD

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--