Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Winnen! 2x tickets naar de tentoonstelling Royals & Rebels

12 november 2023 · Leestijd 2 min

Heb je een voorliefde voor het Britse koningshuis? Let dan goed op! Blauw Bloed mag namelijk twee kaartjes weggeven voor de modetentoonstelling Royals & Rebels in het Kunstmuseum in Den Haag. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Grote kans dat jij nog precies weet waar je was toen je hoorde dat prinses Diana was overleden. Het was een groot verdriet voor het Verenigd Koninkrijk, maar ook wereldwijd was Lady Di geliefd om onder andere haar rebelse karakter – en mode. In de modetentoonstelling staat rebelse mode van Britse modeontwerpers centraal, en ja daar staat ook kleding van prinses Diana tussen! 

Lees verder onder de foto.

diana-schapentrui-1983
Deze schepentrui van prinses Diana hangt onder andere in het Kunstmuseum in Den Haag.

Win 2x kaartjes voor Royals en Rebels

Heb je altijd al de iconische schapentrui van prinses Diana in het echt willen bewonderen? Dat kan! De trui (niet de echte die Diana droeg) staat samen met andere iconische kledingstukken uit de Britse mode tentoongesteld in Den Haag. Het Kunstmuseum staat helemaal in het teken van Britse designers. Ook een hoed van Philip Treacy, gedragen door koningin Máxima bij de kroning van koning Charles, staat er. 

De tentoonstelling 'Royals & Rebels - British Fashion' is nog tot 7 januari 2024 in het Kunstmuseum te zien. 

Lees verder onder de foto.

Máxima kroning

Hoe je kunt winnen, vraag je? Door ons te vertellen waarom je zo graag deze tentoonstelling wil bekijken. Dat kan via ons mailadres: blauwbloed@eo.nl. Je kunt ons mailen tot en met zondag 19 november. We maken de winnaar in de week van 20 t/m 26 november bekend. 

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--