Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Winnen! We geven het boek 'Monarchie' van Kemal Rijken weg

7 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Ben jij een echte fan van het koningshuis en vind je het leuk om je hier nog verder in te verdiepen? Dan hebben we goed nieuws! Blauw Bloed mag namelijk een exemplaar van het boek 'Monarchie' van Kemal Rijkens weggeven. Lees snel verder hoe je het exemplaar kunt winnen.

Dit nieuwe boek van Kemal Rijken is een feest voor geschiedenis liefhebbers. Het boek vertelt het verhaal van Europese koningshuizen vanaf 1940. Hoe heeft de Tweede Wereldoorlog deze koningshuizen beïnvloed? Hoe zijn de koningshuizen omgegaan met de uitdagingen in het verleden en hoe heeft dat hen gevormd? Het boek 'Monarchie' is er voor wie de Europese monarchie in het moderne tijdperk wil leren begrijpen, voor zowel republikeinen als monarchisten. 

Over het boek 'Monarchie'

Het boek is gevuld met talloze pakkende anekdotes. Ook vind je er een stamboom. Wel zo handig, want de Europese koningshuizen zijn allemaal met elkaar verbonden. Aan het einde van het boek beantwoordt de auteur de vraag: Hebben we aan het eind van deze eeuw nog koningshuizen in Europa? Ook leuk: het boek bevat exclusieve foto's die je nog niet eerder zag. 

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wil je het boek winnen?

Laat dan voor 14 oktober via blauwbloed@eo.nl weten waarom jij dit boek wil winnen en wie weet ben jij de gelukkige! We maken de winnaar in de week daarop bekend.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--