Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag om 20:05 op NPO 2: Het nieuwe Blauw Bloed

28 januari 2023 · Leestijd 2 min

Blauw Bloed is terug in een vernieuwd jasje! Zaterdag te zien op NPO 2 om 20:05 met presentatrice: Anne-Mar Zwart. Geschiedenis, mode, glitter en glamour, het komt allemaal aan bod in het nieuwe Blauw Bloed.

In de uitzending blikken we vooruit op de reis in het Caribisch gebied van ons koninkrijk die prinses Amalia en haar ouders brengen de komende tijd. We kijken naar wat er allemaal op het progamma staat voor het koninklijke drietal. Ook kan je een vraag insturen voor onze verslaggever! Wil je bijvoorbeeld weten hoe alles in zijn werking gaat of hoe het is op zo'n reis? Dan kan je je vraag hier indienen!

Prinses Beatrix viert dinsdag haar 85e verjaardag en dat moet natuurlijk gevierd worden! Om haar in het zonnetje te zetten blikken we terug op mooie momenten na Beatrix haar koningschap. Van de abdicatie in 2013 tot aan de nieuwsontvangsten in dit jaar. 

Natuurlijk bespreken we met onze vaste deskundigen Jeroen Snel en Tirza van der Graaf het koninklijke nieuws, en zie je een overzicht waarin we kijken wat de royals allemaal gedaan hebben de afgelopen week.

Kortom, dit wil je niet missen! Kijk Blauw Bloed zaterdag om 20:05 op NPO 2.

Foto: Mike Rutten

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--