Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien: Eloise en Laurentien samen op Instagram

24 juli 2020 · Leestijd 2 min

Prinses Laurentien heeft donderdag op twee manieren haar bijdrage geleverd aan het Instagram-account van haar oudste dochter Eloise. Allereerst plaatste de 18-jarige een foto van zichzelf in een innige omarming met haar moeder, vergezeld door de tekst 'love you to the moon and back' ('ik hou van je tot de maan en terug').

EloiseLaurentiensamen.jpg
Een kleurrijke foto uit de zomer van 2020. Eloise schrijft de tekst 'love you to the moon and back' erbij.

De opname had binnen een uur al meer dan 17.000 likes, een record voor het account van Eloise die donderdag de grens van 123.000 volgers passeerde. Aanvankelijk had ze dat 'raar' en 'overwelmend' gevonden, maar inmiddels vond ze het gaaf, zo vertelde de gravin woensdag toen ze voor het eerst 'live' met haar volgers praatte.

Moeder Laurentien was door Eloise ook op een andere manier geïntroduceerd: bij de verkoop van tweedehandskleding. Daar houdt Eloise zich al langere tijd mee bezig, via de internet verkoopsite United Wardrobe. Donderdag had ze 'vintage' en 'oude tops' van Laurentien in de aanbieding, zo liet Eloise weten. Een unieke kans dus voor wie altijd al eens een kledingstuk heeft willen bezitten dat is gedragen door de schoonzus van koning Willem-Alexander.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--