Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien! George, Charlotte en Louis maken debuut op de rode loper

11 december 2020 · Leestijd 2 min

Een opvallend gezicht vrijdag bij het London Palladium. Prins William en Catherine stonden voor het eerst samen met hun kinderen George, Charlotte en Louis op de rode loper bij het theater. De familie ging daar kijken naar een speciale show, die werd opgevoerd om essentiële werkers en hun families te bedanken voor hun grote inzet dit jaar.

Voor het begin van de voorstelling gaf William een korte toespraak, waarin hij de aanwezigen bedankte voor hun werk om het land draaiende te houden tijdens de coronapandemie. "Jullie hebben dit jaar alles gegeven, en grote offers gebracht. Dat geldt ook voor jullie families, waarvan ik zeker weet dat ze jullie minder hebben gezien dan ze zouden willen", zei de prins. "Het land is jullie een enorme dankbaarheid verschuldigd."

In de pauze nam de prins ook de tijd om met de families van essentiële werkers te praten over hun ervaringen in het afgelopen jaar. Later ging de prins ook nog even backstage om de cast en crew van de voorstelling persoonlijk te bedanken.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--