Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien! Letizia en Felipe hebben bekijks op boulevard

26 juni 2020 · Leestijd 2 min

Koning Felipe en koningin Letizia zijn tijdens hun rondreis langs de Spaanse autonome gemeenschappen donderdag neergestreken op Mallorca. Daar keken zij hoe het herstel van de toeristische, economische en sociale activiteit verloopt na de coronacrisis.

Het bezoek van Felipe en Letizia begon in het Iberostar Cristina hotel in Palma de Mallorca. Het moederbedrijf van het hotel heeft een proefplan gelanceerd, waarin gratis accommodatie wordt aangeboden aan werknemers en hun familieleden om de gezondheidsprotocollen te testen voor het hotel ook opengaat voor toeristen.

Het eilandbezoek van het koninklijk paar bleef niet onopgemerkt. De twee hadden veel bekijks tijdens hun wandeling langs het strand in Palma de Mallorca.

Lees verder onder de foto's en video.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Het Spaanse koningspaar had naast het bezoek aan het hotel ook een bijeenkomst met vertegenwoordigers van een organisatie die zich inzet tegen armoede en sociale uitsluiting. Tot slot waren Felipe en Letizia nog bij een meeting aanwezig waar de economische impact van de coronacrisis op de eilanden Mallorca en Menorca werd geanalyseerd. 

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--