Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien: Nieuwe vakantiefoto's van Carl Philip en Sofia

Koninklijk gezin deelt lievelingsplekjes in eigen land

24 juli 2020 · Leestijd 2 min

Aan het begin van de zomer beloofde Prins Carl Philip regelmatig foto's te zullen delen van zijn lievelingsplekjes. "We willen laten zien dat ons prachtige land fantastische mogelijkheden biedt voor een leuke en actieve vakantie", zo zei hij samen met echtgenote prinses Sofia. En hij komt zijn belofte helemaal na op Instagram.

Carl Philip kwam vrijdag met een reeks foto's van Solliden Slott, het vakantieverblijf van de koninklijke familie op het eiland Öland. Het prinselijk gezin heeft daar een eigen vleugel, en voor de kinderen Alexander (4) en Gabriel (2) zijn er in de tuin en nabije omgeving tal van activiteiten te ondernemen. "De tuin van Solliden biedt zoveel moois en is het bekijken waard - en leuk!", aldus Carl Philip.

Lees verder onder de post. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Eerder deelde de prins ook al foto's op Instagram van de nabijgelegen ruïne van het kasteel Borgholm, waar de verjaardag van zijn oudste zus kroonprinses Victoria werd gevierd met een intiem concert. 

Lees verder onder de post. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Ook genoot het gezin al van een zomers fietstochtje door Bergs Gård, langs de kust van Sörmland, en bezochten ze het natuurreservaat Nynäs.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--