Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien: William en Catherine stralen met beroemde filmster tijdens première

20 mei 2022 · Leestijd 2 min

Prins William en zijn vrouw Catherine zijn donderdagavond bij de première van de nieuwe film Top Gun: Maverick in Londen. Daar hebben ze castleden ontmoet, onder wie hoofdrolspeler Tom Cruise, zo was te zien op video's van Britse media.

Verscheidene Britse media delen beelden waarop de aankomst van William en Catherine op de rode loper op Leicester Square is te zien. Later op de avond ontmoet het paar ook regisseur Joe Kosinski.

De première is onderdeel van Royal Film Performance: een première van een belangrijke film waarbij standaard leden van het koninklijk huis aanwezig zijn. Top Gun: Maverick is de 72e editie van het koninklijke evenement. Voorgaande jaren werden onder meer premières van de films 1917, Spectre, The Hobbit: An Unexpected Journey en Casino Royale met de titel bestempeld.

Lees verder onder de foto's.

Catherine William filmpremière
Catherine William Tom Cruise

In Top Gun: Maverick neemt Tom Cruise 36 jaar na Top Gun 1 opnieuw de hoofdrol van piloot Pete 'Maverick' Mitchell op zich. In de nieuwe film moet hij een nieuwe lichting piloten trainen voor een speciale missie. Het langverwachte vervolg op de hit uit 1986 is door de coronapandemie meerdere keren uitgesteld en zou aanvankelijk al in 2019 uitkomen.

Catherine filmpremière
William Catherine mei 2022

ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--