Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zo hebben de kinderen van Charlène zich verkleed met Halloween

1 november 2022 · Leestijd 2 min

De kinderen van prins Albert en prinses Charlene van Monaco, Gabriella en Jacques, zijn voor Halloween in de verkleedkist gedoken. Op Instagram deelt hun moeder het griezelige resultaat van de verkleedpartij.

Jacques ging verkleed als een vampier, compleet met witte schmink op zijn gezicht en bloederige mondhoeken. Zijn tweelingzus Gabriella was voor Halloween verkleed als pompoen. Het meisje had oranje haar en een jurk in dezelfde kleur, met daaronder groene kousen en een dito strik om haar middel.

In het bijschrift houdt Charlène, die haar eigen outfit geheim hield, het simpel: "Happy Halloween."

Lees onder de foto welke royals zich nog meer verkleedden.

Jacques Gabriella Halloween

Ook prinses Madeleine van Zweden en haar gezin hebben Halloween gevierd dit jaar. Op een foto die de prinses deelde op Instagram is te zien dat het gezin verkleed was voor de gelegenheid.

"Happy Halloween 2022", luidt de tekst bij de foto. Daarop is te zien dat de dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia verkleed is als een 'hippie'. Madeleines man, Chris O'Neill, draagt een langharige pruik en zonnebril en hun dochter Leonore is verkleed als heks. Dochter Adrienne draagt een eenhoornkostuum en zoon Nicolas een Top Gun-kostuum.

Madeleine Halloween

ANP, @princess_madeleine_of_sweden & hshprincesscharlene

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--