Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zo heeft prins Harry het bezoek aan zijn oma ervaren

19 april 2022 · Leestijd 2 min

Prins Harry heeft genoten van zijn bezoek aan zijn oma koningin Elizabeth vorige week. De hertog van Sussex vertelt aan de BBC dat het "geweldig" was om haar weer te zien.

De prins ging donderdag samen met zijn vrouw Meghan langs bij de koningin op Windsor Castle. Voor Meghan was het de eerste keer sinds hun stap terug binnen het Britse koningshuis in 2020 dat ze in Engeland was. Harry was afgelopen zomer in Londen voor de onthulling van een beeld van zijn moeder Diana.

De Sussexes reisden via Engeland naar Nederland voor de door Harry bedachte Invictus Games. Volgens de prins hebben ze het veel met zijn oma gehad over het sporttoernooi voor mentaal en fysiek gewonde militairen. "Ze had veel boodschappen voor het Britse team. Die heb ik al bijna allemaal kunnen doorgeven", aldus Harry. "Ik weet zeker dat ze hier had willen zijn als dat mogelijk was."

De Invictus Games in Den Haag duren nog tot en met vrijdag. Meghan reist naar verluidt eerder terug naar de Verenigde Staten.

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--