Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zo vieren William en Catherine hun huwelijksdag

29 april 2020 · Leestijd 2 min

Bescheiden feest in huize Cambridge. De Britse prins William en zijn echtgenote Catherine vieren, vanwege de uitbraak van het coronavirus, thuis hun huwelijksdag. Ze trouwden woensdag precies negen jaar geleden op 29 april 2011.

Op Instagram deelt het stel een foto van hun heugelijke dag destijds met de tekst: "Negen jaar geleden vandaag. Dank voor alle lieve wensen ter ere van de huwelijksdag van de hertog en hertogin van Cambridge."

Lees verder onder het bericht.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

William en Catherine leerden elkaar in 2001 kennen tijdens hun studie aan de universiteit van het Schotse St. Andrews. Catherine had destijds echter al een relatie. Deze strandde twee jaar later, waarna de vonk tussen haar en William oversloeg. In oktober 2010 ging de prins op zijn knieën tijdens een vakantie in Kenia.

Bij het huwelijk waren onder anderen Willem-Alexander en Máxima van de partij. De 37-jarige William en de 38-jarige Catherine hebben drie kinderen: de 6-jarige George, de 4-jarige Charlotte en de 2 jaar oude Louis.

Nagenieten van hun huwelijksdag 9 jaar geleden? Dan kan hier.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--