Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Carl Philip en prinses Sofia delen zomerse gezinsfoto, en de kleine prins Julian steelt de show

11 juli 2024 · Leestijd 2 min

De zomervakantie is begonnen, ook voor het gezin van prins Carl Philip en prinses Sofia van Zweden. Op hun Instagram-kanaal wenst het paar hun volgers een fijne zomer, met een zomerse foto van hun gezin. En de blik van de kleine prins Julian zorgt gegarandeerd voor een lach op je gezicht, kijk maar mee.

Prins Carl Philip en zijn vrouw prinses Sofia zijn de gelukkige ouders van drie zoons: prins Alexander (8), prins Gabriel (6) en prins Julian (5). Op hun Instagram-kanaal geeft het prinselijk paar regelmatig een inkijkje in hun privéleven. Zo deelden ze recentelijk nog foto's van een dagje uit met hun jongste zoon Julian, die een speeltuin mocht openen. En nu de vakantie in Zweden ook is begonnen, wensen ze hun volgers een fijne zomer. En zeg nou zelf, de blik van de kleine Julian zorgt toch voor een lach op je gezicht?

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Van links naar rechts zie je prins Gabriel, prins Carl Philip, prins Alexander, prinses Sofia en prins Julian. Prins Julian, de jongste van het stel, is nog niet zo goed in poseren voor de foto's als zijn oudere broers en trekt een gekke bek voor de camera. En zo te zien geniet het vijftal al lekker van het weer, want ze zijn allen gekleed in zomerse outfits.

Beeld: Instagram @prinsparet, ANP

Geschreven door

Sonja van Hal

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--