Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zwangerschappen prinses Madeleine kwamen als verrassing

13 september 2019 · Leestijd 2 min

De drie zwangerschappen van prinses Madeleine kwamen als verrassing. De Zweedse prinses kwam er bij Leonore, Nicolas en Adrienne pas laat achter dat ze in verwachting was, onthulde Madeleine in het Zweedse tijdschrift Mama.

Toen Madeleine en haar echtgenoot Chris al twee kinderen - prinses Leonore (5) en prins Nicolas (4) - hadden, besloot de prinses hem een puppy te geven voor zijn verjaardag. "Hij kreeg een hondenknuffel met daarbij een kaart waarop stond: gefeliciteerd met het nieuwe familielid. Chris trok wit weg en zijn mond viel open: wat, ben je alweer zwanger?"

Madeleine stelde hem gerust en vertelde hem dat hij een hond zou krijgen, om er twee weken later achter te komen dat ze in verwachting was van Adrienne. De komst van de nieuwe puppy werd dan ook uitgesteld.

Bevallen tijdens de bruiloft?

Ook de geboorte van zoon Nicolas is een bijzonder verhaal. Madeleine was namelijk bang dat hij zou worden geboren tijdens de bruiloft van haar broer Carl Philip en Sofia. "Ik zat in de kerk en bleef maar denken: mijn vliezen moeten niet breken. Wat moet ik doen als mijn vliezen wel breken? Zal ik gewoon blijven zitten?"

De zorgen van de prinses bleken onterecht, een dag na het huwelijk werd Nicolas gewoon in het ziekenhuis geboren. 

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--