Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Albert en prinses Charlène delen kerstcadeaus uit zónder hun tweeling

21 december 2023 · Leestijd 2 min

Gezellige beelden uit Monaco: prins Albert en prinses Charlène deelden gisteren kerstcadeaus uit aan kinderen uit het vorstendom. Dat doen ze elk jaar om de Monegaskische kinderen even in het zonnetje te zetten. Helaas deed de tweeling van het prinselijk paar dit jaar niet mee met hun ouders.

Ook dit jaar gaven prins Albert en prinses Charlène leuke kerstcadeaus weg aan de kinderen uit het vorstendom. Voor de gelegenheid trokken de prins en prinses een sfeervolle outfit aan en gingen ze op de foto met de kerstman. 

Lees verder onder de foto. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Monegaskische royals delen kerstcadeaus uit

Niet alleen prins Albert en prinses Charlène deelden cadeaus uit in het paleis. Ook Camille Gottlieb en Louis Ducruet waren hierbij aanwezig. Dit zijn twee van de kinderen van prinses Stéphanie. De tweeling van Albert en Charlène, prins Jacques en prinses Gabriella sloegen dit jaar over. In 2021 was de tweeling er wel bij, tot groot plezier van de inwoners uit het vorstendom. Bekijk de leuke foto's van de festiviteiten hieronder. 

Ook leuk om te lezen: dit geven de royals elkaar met kerst. 

kerstcadeaus-monaco1
kerstcadeaus-monaco2
kerstcadeaus-monaco3
kerstcadeaus-monaco4
kerstcadeaus-monaco5
kerstcadeaus-monaco6

Foto's: ANP / Instagram @PalaisPrincierdeMonaco

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--