Ga naar submenu Ga naar zoekveld

31 verjaardagskaarsjes voor prinses Beatrice

8 augustus 2019 · Leestijd 2 min

Prinses Beatrice mag donderdag 31 kaarsjes uitblazen. Beatrice, het vijfde kleinkind van koningin Elizabeth en prins Philip en negende in de lijn van troonopvolging, ontving donderdag al felicitaties van haar opa en oma. Via Twitter wensten zij hun kleindochter een fijne verjaardag.

Wat de oudste dochter van de Britse prins Andrew en Sarah Ferguson gaat doen op haar geboortedag is nog onbekend, aangezien Beatrice haar plannen niet bekend heeft gemaakt. Als enige lid van haar familie heeft ze namelijk geen publiek social media-account.

Wel gingen eerder de geruchten dat zij een etentje heeft gepland. Op het driegangenmenu zouden enkel plantaardige gerechten staan, aangezien Beatrice sinds haar verhuizing van New York naar Londen is overgestapt op een veganistische levensstijl.

Lees verder onder de foto's.

Dit jaar viert Beatrice haar verjaardag voor het eerst met haar vriend Edoardo Mapelli Mozzi aan haar zijde. De prinses en de zakenman daten sinds vorig jaar. Het koppel verscheen in maart voor het eerst samen in het openbaar, bij een gala van de National Portrait Gallery.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--