Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wat deden prins Albert en prinses Anne samen in Parijs?

11 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Afgelopen weekend was prins Albert van Monaco samen met de Britse prinses Anne in Parijs. Een verrassende combinatie, want de twee royals hebben elkaar nog niet vaak bezocht. Wat deden ze eigenlijk in Parijs?

Dat prins Albert van Monaco in Frankrijk was voor een weekend is geen grote verrassing. De prins bezoekt het buurland van Monaco regelmatig en vooral de hoofdstad is geliefd. De prins was dit weekend in Parijs voor de Rugby World Cup die dit jaar in Frankrijk wordt gehouden. 

Rugby World Cup finale in Parijs

Prins Albert is volgens bepaalde bronnen erg fan van de sport, en is vaak bij sportwedstrijden aanwezig. De wedstrijd tussen Ierland en Schotland van zaterdagavond kon de Monegaskische prins dan ook niet aan zich voorbij laten gaan. Hij zat in het publiek vóór prinses Anne. Klik bij onderstaande foto eens op het pijltje rechts. 

Lees verder onder de post. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Prinses Anne was dit weekend dus óók bij de rugbywedstrijd aanwezig om daar de twee landen aan te moedigen. Ondanks dat de royals maar een haar van elkaar waren verwijderd, lijkt er geen onderonsje te zijn geweest. Op de beelden kijkt prinses Anne de andere kant op en lijkt zo de aanwezigheid van prins Albert niet op te merken. Of de twee vooraf of achteraf met elkaar hebben gepraat is niet bekend. 

Royal rugby-fans

Dat Anne, de Princess Royal, van rugby houdt, weten we door de podcast van Mike Tindall, haar schoonzoon. De man van Zara Philips is zelf professioneel rugbyspeler geweest en deelt zijn passie dus met zijn schoonmoeder. In die podcastaflevering schoven overigens ook prins William en Catherine, de prinses van Wales, aan. Zij zijn beiden ook dol op de sport. Catherine sportte zelfs vorige week mee tijdens een werkbezoek!

catherine-rugby
Catherine heeft een groot hart voor de sport rugby.

Foto's: ANP / Instagram

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--