Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gezellig! Albert en Charlène zijn samen op pad

4 september 2023 · Leestijd 2 min

Prins Albert en prinses Charlène van Moncao zijn samen op stap gegaan dit weekend. Het stel lanceerde samen de gloednieuwe tv-zender. In een video zijn de twee tijdens de feestelijke lancering van TVMonaco te zien.

De tv-zender zou eigenlijk een jaar geleden al worden gelanceerd, maar op 1 september mochten Albert en zijn vrouw de uitgestelde eerste uitzending aftrappen. Aan elkaars zijde verschijnt het stel voor de camera's en spreekt met een presentator. "Het allerbeste voor de toekomst," zegt Charlène. De zender zal onder andere tv-programma's uitzenden over milieu, actualiteit en sport. Iets wat past bij de interesses van het Monegaske stel. 

Lees verder onder de foto's.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Albert en Charlène gezellig samen op pad

De twee hebben een rustige zomer achter de rug. Het stel liet zich weinig samen fotograferen. De twee maakte vorige maand nog de blits op het Rode Kruis-gala, een jaarlijks evenement waar het Monegaske stel altijd bij aanwezig is. Daar waren ze alleen niet écht samen, want ook nichtje Camille Gottlieb sloot aan. Voor de gelegenheid droeg de prinses een nieuwe witte galajurk. De twee beginnen het nieuwe koninklijke seizoen in ieder geval nu gezellig samen. 

Prinses Charlène van Monaco is na maanden afwezigheid gespot in nieuwe galajurk

Lees ook over:

Prinses Charlène van Monaco is na maanden afwezigheid gespot in nieuwe galajurk

Foto: ANP 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--