Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Charlène van Monaco is na maanden afwezigheid gespot in nieuwe galajurk

Samen met prins Albert en hun nichtje Camille Gottlieb was ze bij een gala

31 juli 2023 · Leestijd 3 min

Waar prinses Charlène van Monaco een tijdje niet in het openbaar werd gesignaleerd, liet ze dit weekend haar gezicht zien bij het jaarlijkse Rode Kruis-gala. Al die zorgen om haar 'ontbreken' bij onder andere Wimbledon veegt ze zo van de baan. En zoals we van haar gewend zijn trakteert ze ons op een prachtige galajurk.

Dit weekend liet de prinses van Monaco zich sinds een lange tijd weer in het openbaar zien. Tot grote opluchting van fans en kenners, want zij begonnen zich haast zorgen te maken om haar afwezigheid. Ze trok voor de gelegenheid een prachtige witte galajurk uit de kast.

Zoals we van prinses Charlène gewend zijn was het een en al glitter & glamour, maar nu blijkt dat nichtje Camille Gottlieb er ook wat van kan. De jongste dochter van prinses Stéphanie van Monaco pakt haar moment op de fundraiser in een echte paarse prinsessenjurk van Zuhair Murad. 

Lees verder onder de foto's.

charlene-albert-camille-gala
charlene-albert-camille
rode-kruis-ball-charlene

Wie is Camille Gottlieb? 

Het is niet voor het eerst dat we het 25-jarige nichtje in het bijzijn van prins Albert en zijn vrouw Charlène zien, want ze vergezelt de twee wel vaker bij officiële bezoeken. Zo doopte ze in 2021 nog samen met het paar een boot. En ze is ook vaak bij de nationale feestdag te zien.  

Lees verder onder de foto. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Toch is Camille, de kleindochter van Grace Kelly, niet reuze bekend bij het volk. Camille is het derde kind van prinses Stéphanie, geboren uit haar relatie met Jean Raymond Gottlieb. Haar stijl is uiterst chic en ze draagt dan ook graag ontwerpen van klassieke modehuizen als Dior en Chanel. Dat kan ook bijna niet anders met zo'n stijlvolle oma. 

Het is dan ook geen verrassing dat ze op Instagram 108K volgers heeft verzameld. Ze reist graag en is in dit voorjaar zelfs in Amsterdam geweest. Een royal om in de gaten te houden, dus! 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: ANP/Instagram

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--