Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Beatrix haalt glitteroutfit uit de kast voor avondje uit

14 november 2023 · Leestijd 2 min

Prinses Beatrix had gisteravond een leuk en cultureel avondje uit. Ze was in Amsterdam in het DeLaMar theater bij de 25ste editie van het Nederlands Balletgala Dansersfonds ‘79. Voor de gelegenheid pakte de prinses uit en straalde ze in een glitter outfit.

Prinses Beatrix is nog maar net terug van haar reis naar de eilanden Curaçao en Aruba en ze is alweer op pad in Nederland. Een klassieke dansvoorstelling slaat de prinses niet graag over, zo blijkt maar weer. Gisteren kon Beatrix namelijk genieten van verschillende dansgroepen tijdens het jaarlijkse Nederlands Balletgala – en dat deed ze geheel in stijl in een glitteroutfit. 

Lees verder onder de foto. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Het is niet de eerste keer dat Beatrix bij het gala is, want ze komt er al jaren. De prinses neemt ook graag gasten mee naar evenementen als deze. Zo was Beatrix in juni dit jaar nog met prinses Mabel en kleindochter Zaria bij het Holland Festival en eerder dit jaar had de prinses een moeder-zoon uitje naar een voorstelling van het Stuttgarter Ballett met koning Willem-Alexander. Wel zo gezellig als je niet in je eentje in het publiek hoeft te zitten. 

Lees verder onder de foto. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Gisteravond was prinses Beatrix echter alleen bij het dansevenement. Maar dat is geen hele grote verrassing. De prinses vertelde vorige week op Aruba namelijk nog dat haar kleinkinderen allemaal erg druk zijn. "Ze zitten allemaal in het buitenland, op de universiteit en op scholen." Gelukkig was de prinses niet de hele avond alleen, ze werd vergezeld door bekende dansers waaronder oud-ballerina Alexandra Radius. Eind goed, al goed. 

Foto's: ANP/Instagram

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--