Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Belgische hof deelt nieuwe foto's van jarige Mathilde

20 januari 2023 · Leestijd 2 min

De Belgische koningin Mathilde viert vrijdag haar vijftigste verjaardag. Voor de gelegenheid heeft het Belgische hof twee nieuwe foto's gedeeld.

Op de foto poseert Mathilde met haar armen gekruist in een zwart-witte outfit. Op de achtergrond zijn de koninklijke serres van Laken te zien. Op de andere foto staat Mathilde in een volledig witte outfit in de deuropening van het kasteel van Laken. Beide foto's zijn gemaakt door Michel Gronemberger.

Lees verder onder de foto's! 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De koningin viert haar verjaardag zonder speciale evenementen. Het afgelopen jaar vroeg zij naar aanleiding van haar verjaardag wel aandacht voor mentaal welzijn. Dat deed zij met een reeks wandel- en fietstochten door de tien provincies van België. Ook gaf Mathilde voor haar verjaardag een interview met de Belgische zenders VTM en RTL. Dat gesprek wordt vrijdagavond uitgezonden. Wil je nu meer leuke foto's zien van Mathilde, bekijk ze in ons nieuwe fotoartikel! Click hier. 

Jeugdfoto's 

Op de Instagram pagina van het Belgische hof is donderdag een post geplaatst met daarin jeugdfoto's van koningin Mathilde. Op de eerste foto is ze pas 10 maanden oud! bekijk de foto's hier onder!

Lees verder onder de Instagram post!

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Postzegel

Een van die foto's wordt door Bpost gebruikt op een speciale postzegel om de verjaardag van de koningin te vieren. Toen koningin Máxima 50 jaar werd in 2021 kreeg ook zij een serie speciale postzegels ter gelegenheid van haar verjaring . 

postzegelvel Maxima 50 jaar

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--