Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk babynieuws uit Bhutan: er is een prinsesje geboren!

9 september 2023 · Leestijd 2 min

Goed nieuws op deze zaterdagmiddag: koning Jigme Khesar en koningin Jetsun van Bhutan hebben een derde kindje gekregen! Het Bhutaanse hof maakte vanochtend bekend dat het koningspaar een meisje heeft verwelkomd, hun eerste prinsesje.

In juni dit jaar kondigde het Bhutaanse hof aan dat het koninklijk gezin uitgebreid zou worden met een nieuwe spruit. In een Instagram-post zijn de verliefde koning en koningin te zien. Koningin Jetsun is op de foto overduidelijk zwanger, en de zwangerschap werd dan ook enthousiast ontvangen. 

Lees verder onder de foto. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bhutaans koningspaar verwelkomt hun eerste prinsesje

Nu maakt het Bhutaanse hof bekend dat koningin Jetsun (33) en koning Jigmar Khesar (43) hun derde kindje hebben verwelkomd. Het is de eerste dochter voor de Druk Gyalpo en Gyaltsuen, zoals de Bhutaanse koning en koningin ook worden genoemd. De koning en koningin van Bhutan kregen in februari 2016 al hun eerste zoon, in maart 2020 werd hun tweede zoon geboren en dit keer is het dus een meisje! 

Lees verder onder de foto. 

Koninklijk_gezin_Bhutan.jpg

Volgens het hof maken zowel moeder als kind het goed. Het koningspaar bedankt hun medische team en dankt iedereen voor de gelukwensen. Dit is overigens niet het enige babynieuws van deze week. Aan het begin van de week maakte het Belgische hof namelijk bekend dat déze Belgische prins en prinses ook een dochtertje hebben gekregen. Hoe leuk! 

Foto's: ANP / Instagram

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--