Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Camilla zorgt voor primeur in bladenwereld

28 december 2022 · Leestijd 2 min

De editie van het Britse tijdschrift Country Life waarvoor koningin-gemalin Camilla de gasthoofdredacteur was, is met meer dan 70.000 stuks de bestverkochte uitgave van het blad ooit. Het tijdschrift over architectuur en buitenleven verschijnt al sinds 1897 en wordt wekelijks uitgegeven.

Op de cover van het tijdschrift is een foto van Camilla te zien die genomen is door haar schoondochter, prinses Catherine. In deze editie van het tijdschrift gaat het onder meer over de persoonlijke band van Camilla met de natuur en komen liefdadigheidsorganisaties aan bod die ze een warm hart toedraagt.

De echtgenote van koning Charles kwam zelf met het idee om haar schoondochter te vragen voor de covershoot. Catherine maakte de foto's op Camilla's eigen landgoed in Wiltshire.

Lees verder onder de foto's.

Camilla en Catherine fotograferen tuin
292132895_1056813628286162_8647685835581754079_n
De foto die op de cover van Country Life is verschenen.

De speciale 244 pagina's tellende Country Life kwam uit vanwege het 125-jarig bestaan van het blad, en hoofdredacteur Mark Hedges zegt in een reactie tegen de Evening Standard dat de koningin-gemalin haar taak zeer serieus nam. "Ze deinsde nergens voor terug en wist echt van aanpakken. Zo wilde ze bijvoorbeeld onderwerpen als huiselijk geweld op het platteland aansnijden."

ANP / Foto's: @ClarenceHouse en ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--