Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hertogin Catherine bezoekt babybank in Londen

9 juni 2022 · Leestijd 2 min

Catherine, de hertogin van Cambridge, heeft woensdag een bezoek gebracht aan Little Village Brent in Londen. Dit goede doel doneert kleding, speelgoed en spullen voor baby's en jonge kinderen aan gezinnen in nood.

Tijdens haar bezoek ontmoette Catherine medewerkers en vrijwilligers van het centrum. Ze keek mee terwijl het personeel gedoneerde spullen verzamelde om weg te geven. Ook sprak ze met een gezin dat ondersteund wordt en spullen krijgt van Little Village. De leden van het gezin deelden hun ervaringen met de hertogin en vertelden dat ze zelf uit de grote collectie van de organisatie spullen konden kiezen die ze nodig hadden.

Lees verder onder de foto's.

Catherine_bezoekt_babybank_3
Catherine_bezoekt_babybank_2
Catherine_bezoekt_babybank_1
Catherine_bezoekt_babybank_5

De organisatie werd in 2016 in Londen opgezet en heeft daar tot nu toe bijna 20.000 verzoeken voor hulp ingewilligd. In totaal zijn er acht centra van Little Village, het centrum in het Londense district Brent opende in november vorig jaar. De spullen die aan gezinnen in nood gegeven worden variëren van slabbetjes, bedden en buggy's tot toiletartikelen, speelgoed en kledingstukken.

Het was het eerste werkbezoek van de hertogin na het feestweekend waarin werd stilgestaan bij het platina jubileum van koningin Elizabeth op de troon.

Catherine_bezoekt_babybank_4

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--