Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wil je zien: Catherine zet de schaar in haar lange lokken

12 september 2023 · Leestijd 2 min

'Uit' met het lange haar en 'in' met de pony voor Catherine. De prinses van Wales is sinds vorige week weer aan het werk en verrast meteen met een nieuw kapsel. Ze zet namelijk de schaar in haar lange lokken!

Catherine was afgelopen weekend aanwezig bij een rugby wedstrijd in Marseille, Frankrijk, maar deze week is ze gewoon weer terug in het Verenigd Koninkrijk om aan haar zakelijke agenda te beginnen. Een van haar eerste werkbezoeken is High Down Prison, een gevangenis ten zuiden van de Britse hoofdstad. Daar laat Catherine haar nieuwe geknipte en gekrulde lokken zien. 

Catherine rugby
Catherine tijdens de rugby wedstrijd.

Nieuw hip kapsel voor Catherine 

Het komt niet vaak voor dat Catherine haar haarstijl aanpast, het is dan ook een flinke verandering voor de prinses van Wales. Héél anders dan prinses Charlène van Monaco, die maar al te graag afwisselt in kapsels. Na de zomervakantie is Catherine duidelijk toe aan iets nieuws. Ze heeft zich dan ook een ultra hip kapsel aan laten meten: curtain bangs. Dit is een pony die sierlijk om het gezicht valt. Bekijk de nieuwe look van de Britse hieronder. 

Catherine pony
ANP-478019093

Kleine blessure opgelopen

En dat is niet het enige dat opviel aan Catherine bij het werkbezoek, want om een aantal van haar vingers heeft de prinses tape gewikkeld. Catherine verduidelijkt meteen dat het maar een kleine verwonding is en niets ernstigs. Ze springt naar eigen zeggen graag op de trampoline met haar drie kinderen en dat is niet helemaal goed afgelopen. Gebroken zijn haar vingers gelukkig niet. 

Catherine
Catherine en haar kleine blessure.

Foto's: ANP 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--