Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Catherine onthult een van Louis' eerste woordjes

16 december 2019 · Leestijd 2 min

Prins Louis is nog maar een jaar, maar kent nu al de naam van de Britse baklegende Mary Berry. Haar voornaam is een van de eerste woordjes van het jongste kind van prins William en zijn vrouw Catherine. Dat vertelt de hertogin van Cambridge in een speciale kerstuitzending op de Britse tv.

Dat 'Mary' een van de eerste woordjes is die Louis uitsprak, is volgens zijn moeder niet verwonderlijk. "Precies op zijn ooghoogte staan al mijn kookboeken in de kast", vertelt ze tegen Berry. "En kinderen zijn allemaal enorm gefascineerd door gezichten, en jouw gezicht staat op al je kookboeken." Volgens Kate zou hij Berry ongetwijfeld herkennen als hij haar zou zien. "'Dat is Mary Berry', zou hij zeggen."

In de show, die maandag te zien is op de BBC, zal Mary met hulp van Catherine en William een aantal van haar favoriete kerstgerechten bereiden. Met de hapjes wil het drietal vrijwilligers van een aantal liefdadigheidsinstellingen bedanken die tijdens de kerstperiode klaarstaan voor mensen die hulp nodig hebben.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--