Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zoek de verschillen: de vermaakte galajurken van Catherine

14 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Het is niet zo ongebruikelijk dat Catherine, de prinses van Wales, kleding vaker draagt. Net als wij trekt zij dezelfde broek of blouse meer dan een keer aan. Best een duurzame keuze! Maar de prinses van Wales laat haar kleding ook weleens vermaken om het net weer een andere look te geven.

Waarom een nieuwe jurk kopen als je nog een prachtige collectie in de kast hebt hangen? Dat vindt Catherine ook. Wanneer we de Britse Catherine op de rode loper zien verschijnen, draagt ze vaak een jurk die we al eerder hebben gezien, maar net weer even anders. Wij hebben haar vermaakte jurken op een rijtje gezet, zie jij het verschil?

Het meest recente voorbeeld van een jurk die Catherine heeft laten vermaken is deze witte japon van Alexander McQueen. De ontwerpen van McQueen zijn favoriet bij de prinses. In februari 2023 draagt ze de jurk met maar een schouder die ze een paar jaar daarvoor ook al aan had. Het verschil? Nu heeft ze een stuk stof over haar schouder gedrapeerd en in 2019 zitten er nog bloemen op. 

Catherine galajurk

Het verschil in deze jurk is moeilijk te zien, maar als je goed kijkt naar de mouwen is er toch een subtiele verandering. In 2020 draagt ze deze jurk, weer van Alexander McQueen, maar de mouwtjes zitten nu strak om haar armen en lijken niet meer van doorschijnende stof te zijn. 

Catherine galajurk

En zie jij de verandering hier? Het riempje dat ze draagt heeft ze omgewisseld voor een ander glimmend exemplaar. 

Catherine galajurk

Wat doe je als je niet meer een off-the-shoulder jurk wilt? Dan zet je er mouwtjes op en lijkt het op een gloednieuwe jurk. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: ANP 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--