Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk! Prinses Charlène is met haar tweeling op stap in de natuur

23 november 2023 · Leestijd 2 min

Prinses Charlène en haar twee kinderen hadden vandaag een leuk dagje uit. De drie gingen samen met prinses Caroline, de zus van prins Albert, naar een park en namen deel aan een aantal leuke activiteiten. Bekijk de leuke beelden van het bezoek in dit artikel.

De Monegaskische prinses Charlène heeft een volle agenda en is de afgelopen tijd vaak op pad. Zo was ze eerder deze week nog in een sporthal, waar ze kinderen omhelsde. En afgelopen zondag zagen we haar nog met de andere royals bij de nationale feestdag op het balkon verschijnen. 

Op stap met de tweeling

Charlène en haar twee kinderen Jacques en Gabriella zijn deze week samen met prinses Caroline een dagje naar het park. Ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Rechten van het Kind naar het Prinses Antoinettepark in Monaco. Hier nemen Jacques en Gabriella samen met andere kinderen deel aan verschillende activiteiten. En dat ziet er gezellig uit!

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--