Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Lief! Prinses Charlène omhelst kinderen in een sporthal

22 november 2023 · Leestijd 2 min

Een paar Monegaskische kinderen hadden woensdag de dag van hun leven. Zij ontmoetten namelijk in een sporthal van een school in Monaco prinses Charlène die hen zelfs knuffelde en met hen op de foto ging. Bekijk de leuke beelden hieronder.

De prinses was namens de Stichting Prinses Charlene van Monaco in de sporthal aanwezig. Daar woonde prinses Charlène een middag bij waarin jongeren leerden over het voorkomen van verdrinking. Dit door middel van theoretische en praktische workshops in de hal. Dit was niet alleen leerzaam, maar ook een bijzonder moment voor de schoolkinderen die konden genieten van de aanwezigheid van de prinses. Eerder was de prinses al in Zuid-Afrika voor dit goede doel.

Voor de lieve momenten met de kinderen scroll je even naar rechts in de post. 

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Prinses Charlène helpt anderen zwemmen

Het is helemaal niet vreemd dat de Monegaskische prinses zich hard maakt voor dit onderwerp. Charlène was namelijk voordat ze trouwde met prins Albert van Monaco professioneel zwemster. In 1996 won prinses Charlène zelfs het nationaal kampioenschap zwemmen in Zuid-Afrika, waar ze in haar jeugd woonde. In 2000 deed ze ook mee aan de Olympische Spelen. Op de estafette 4 x 100 meter wisselslag eindigde de prinses samen met haar team op de vijfde plaats. 

Charlène-zwemmen
Prinses Charlène zwemt in de zee bij Frankrijk.

Foto's: ANP / Instagram @monacomatin

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--