Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Charles en Camilla gaan weer door! Op naar Egypte

18 november 2021 · Leestijd 2 min

Prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben "een geweldige tijd" in Jordanië gehad. Op Twitter bedankt het paar de inwoners van het land. Hoogste tijd voor het paar om door te reizen naar hun volgende stop: Egypte!

"Bedankt voor de geweldige tijd in Jordanië - het was geweldig om zovelen van jullie te ontmoeten", schrijven de twee op Twitter. Daarbij delen ze een video die samenvat wat Charles en Camilla in het land hebben gedaan. Dinsdag begonnen Charles en Camilla aan hun reis door Jordanië. Hierna bezoeken ze ook Egypte twee dagen. Het tripje is bedoeld om de banden tussen de twee landen en het Verenigd Koninkrijk te onderhouden.

Lees na de tweet meer over hun reis.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Charles_Camilla_Egypte_3.jpg

Na aankomst hun aankomst in Egypte donderdagmiddag bezocht het paar vrijwel direct na aankomst een moskee en gingen ze met ondernemers en bewoners het gesprek aan over duurzaamheid.

Reis verder met ze mee onder de foto.

In de Al Alzar-moskee in Caïro droeg Camilla, zoals gebruikelijk is daar, een witte sluier. Ze spraken met verschillende mensen over hoe Egypte omgaat met de klimaatcrisis en duurzaamheidsuitdagingen. Zo nam Camilla kort plaats op een stoel gemaakt van autobanden. Verder kregen Charles en Camilla uitleg over een organisatie die vrouwen leert om duurzame producten te maken, zoals kleding en tassen.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--