Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Charles en Camilla zetten reacties op sociale media uit

26 november 2020 · Leestijd 2 min

Op het officiële Twitter account van Charles en Camilla, Clarence House, is de mogelijkheid om te reageren op tweets beperkt tot de accounts die door de prins en zijn vrouw zelf gevolgd worden. Dit naar aanleiding van een hoop negatieve reacties die mensen op eerdere tweets achterlieten na het zien van het vierde seizoen van The Crown. Dit meldt Us Weekly.

Fans lieten boze en beledigende reacties achter, waarin Charles en Camilla verweten werd 'dat ze prinses Diana destijds schandalig behandeld hebben'. "De enige, echte prinses van Wales is Diana en niemand zal ooit haar plaats kunnen innemen. Walgelijk hoe jullie zo'n jonge vrouw jarenlang hebben gekwetst," schrijft een volger.

Het verhaal rondom Charles, Diana en Camilla wordt in The Crown nauwkeurig belicht. Ook de rol van het Britse koningshuis in deze pijnlijke driehoeksverhouding is de afgelopen weken flink onder de loep genomen. Diana zou volgens veel kijkers nooit een eerlijke kans hebben gekregen, maar was zelf te jong en naïef om dat in te zien. Het feit dat prins Charles gepusht werd in een huwelijk, dat hij van meet af aan niet zag zitten, is ook iets wat het koningshuis verweten wordt.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--