Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Charles onder de indruk van postmedewerkers

23 februari 2021 · Leestijd 2 min

Prins Charles heeft dinsdag opnieuw zijn waardering uitgesproken voor postmedewerkers in het Verenigd Koninkrijk. Dat deed de Britse troonopvolger in een videoboodschap gericht aan Royal Mail.

Charles liet tijdens een bezoek aan een postsorteercentrum in Cirencester eind vorig jaar en in een brief in mei ook al weten onder de indruk te zijn van de inzet. "Ik wil opnieuw mijn ontzettende waardering uitspreken aan jullie allemaal omdat jullie in elke hoek van het land zo ontzettend hard werken", zegt de prins in zijn video.

Postmedewerkers hebben laten zien in moeilijke omstandigheden vastberaden hun werk goed te doen, vindt Charles. "Zelfs met alle extra uitdagingen zoals extreme weersomstandigheden, absentie van collega's en natuurlijk het enorm toegenomen aantal pakketten."

De prins somt op dat Royal Mail onder meer coronamaterialen, thuistesten en uitnodigingen voor vaccinatie heeft bezorgd. "De laatste maanden is weer gebleken hoe cruciaal het werk is. Grote dank opnieuw voor wat een ieder van jullie dag in dag uit doet tijdens deze lange dagen van de lockdown. Wat jullie doen en de dienst die jullie aanbieden maakt voor zoveel mensen het verschil en we zouden verloren zijn zonder jullie."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--